Μετανάστες…Πρόσφυγες…Λαθρομετανάστες κλπ.

Κωνσταντίνος Κουκίδης
Κωνσταντίνος Κουκίδης – Ο Εύζωνας – Έμβλημα
28 Οκτωβρίου, 2017
Μακεδονία Ελληνική
Ξύπνα Έλληνα Σου πήραν την Πατρίδα!
16 Ιανουαρίου, 2020
Κωνσταντίνος Κουκίδης
Κωνσταντίνος Κουκίδης – Ο Εύζωνας – Έμβλημα
28 Οκτωβρίου, 2017
Μακεδονία Ελληνική
Ξύπνα Έλληνα Σου πήραν την Πατρίδα!
16 Ιανουαρίου, 2020
Προβολή όλων

Μετανάστες…Πρόσφυγες…Λαθρομετανάστες κλπ.

Μετανάστες

Όλο αυτό η Ελλάδα και οι Έλληνες το γνωρίζουν πολύ καλά, υπήρξαμε ως λαός και Μετανάστες (και πλέον έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά μεταναστών) υπήρξαμε και Πρόσφυγες με μεγάλο πόνο και καημό.

Μην μπερδεύουμε όμως το πως πηγαίναν οι δικοί μας κάποτε στην Αμερική (με πρόσκληση κυρίως) με το τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.

Σήμερα στην Ελλάδα….η αθρόα προσέλευση πληθυσμού δεν έχει να κάνει με την προσφυγιά ή το μεταναστευτικό.

Σήμερα το ποσοστό των ανθρώπων που περνάνε την Μεσόγειο για να έρθουν στην Ελλάδα και ανήκει στους νόμιμα αποκαλούμενους Πρόσφυγες είναι απειροελάχιστο σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχουν καθαρούς σκοπούς ….χωρίς να τους δηλώνουν.

Πίσω από το τεράστιο λόμπι που διαχειρίζεται τις μεταναστευτικές ροές υπάρχουν σκοπιμότητες και σχέδια αλλοίωσης του Ελληνικού στοιχείου σε όλα σχεδόν τα μέρη του πλανήτη.

Ο καθωσπρεπισμός όμως της σημερινής κοινωνίας δεν αφήνει λένε…να αποκαλούμε όλους αυτούς που έρχονται χωρίς ουσιαστικό λόγο…και νόημα, Λαθρομετανάστες.

Συμφωνώ….ως στο βαθμό που όποιος έρχεται στη χώρα μου σέβεται τα ήθη και τα έθιμά μου.

Δεν θέλω να του επιβάλλω τίποτα, δεν θέλω να ασπαστεί τα δικά μου ήθη και έθιμα, δεν θέλω να προσκυνήσει τον δικό μου Θεό.

Να τον σεβαστεί θέλω και το απαιτώ!

Με τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες δεχόμαστε ή όχι τις ροές των ανθρώπων που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα δείχνει ότι τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους προς ίσο…. Όμως!

Δεν θα σκεφτώ εγώ αν θα πρέπει να φάω πίτα με γύρο….ένα έδεσμα που σε όλο τον κόσμο το ψάχνουν γιατί είναι Ελληνικό…και εγώ στην Ελλάδα θα πρέπει να το απαρνηθώ γιατί θα ενοχλήσει τον Μουσουλμάνο που ήρθε στην χώρα μου.

Σε βλέπω ίσο απέναντί μου και σε σέβομαι και δεν φτύνω ούτε καίω την σημαία σου…σε σέβομαι και δεν απαιτώ να γίνεις Χριστιανός για να σε δεχτώ…σε σέβομαι και δεν απαιτώ να φας χοιρινό (…κοινή θέα)…..σε σέβομαι και σου επιτρέπω να έρθεις και να πατάς στα ίδια ιερά εδάφη που φρόντισαν οι πρόγονοι μου να είναι ελεύθερα!

Σε σέβομαι και μοιράζομαι μαζί σου…αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου επιτρέψω ή ότι θεωρώ σωστό να μου επιβάλεις εσύ την θρησκεία σου και τα πιστεύω σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μετανάστες…Πρόσφυγες…Λαθρομετανάστες κλπ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων.
Περισσότερα